Αρχική Σελίδα : Όροι Χρήσης
Όροι Χρήσης

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου www.kethea-strofi.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ).

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ επιτρέπει τη χρήση κείμενων και άρθρων από τον παρόντα ιστοτόπο, χωρίς περιορισμό, υπό την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται πάντοτε η πηγή προέλευσής τους. ("Πηγή: ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ (http://www.kethea-strofi.gr).

Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται μόνο μετά από έγγραφη έγκριση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Για την παροχή άδειας πατήστε εδώ

Η άδεια χορηγείται αποκλειστικά και μόνον στον αιτούντα για τη χρήση που ζητά και δεν επιτρέπεται η περαιτέρω παραχώρηση της σε οποιονδήποτε τρίτο.

Τα άρθρα, τα κείμενα και οι φωτογραφίες στο website του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ που προέρχονται από τρίτες πηγές εμφανίζονται μετά από σχετική άδεια, που έχει χορηγηθεί στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Αυτά αποτελούν πνευματικό δικαίωμα και παραμένουν στην πνευματική ιδιοκτησία των τρίτων πηγών και, συνακολούθως, η άδεια για τη χρήση τους θα πρέπει να ζητείται από τις πηγές αυτές. Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ δηλώνει, ότι δεν έχει καμία ευθύνη για την αυθαίρετη χρήση τους από τρίτους.

Τα διακριτικά γνωρίσματα και το λογότυπο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε.
Στην περίπτωση που θέλετε να φιλοξενήσετε στην ιστοσελίδα σας banner ή Link του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το info@kethea-strofi.gr

Το www.kethea-strofi.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία των επισκεπτών, που να σχετίζεται με τη λειτουργία, χρήση του www.kethea-strofi.gr ή την αδυναμία παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών, ή από ανεπίτρεπτη παρέμβαση τρίτων σε υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω του www.kethea-strofi.gr

Προσωπικά δεδομένα

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ μπορεί να χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του ιστοτόπου του για ενημερωτικούς, εκπαιδευτικούς σκοπούς και σκοπούς που σχετίζονται με τη λειτουργία του.

Ο επισκέπτης παρέχει τη συναίνεσή του για τη χρήση των στοιχείων του για τους προαναφερόμενους σκοπούς, συμπληρώνοντας τις σχετικές αιτήσεις ή κάνοντας εγγραφή στο newsletter του website.

Ο επισκέπτης μπορεί οποτεδήποτε να ζητήσει τη διαγραφή του των προσωπικών του στοιχείων κάνοντας κλικ στο κουμπί «διαγραφή» που παρέχεται σε κάθε email.

Οι επισκέπτες του www.kethea-strofi.gr συμφωνούν να παρέχουν ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που τους ζητούνται στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα ή τις υπηρεσίες του και να δηλώνουν μία έγκυρη διεύθυνση e-mail για την αποστολή newsletter και του ενημερωτικού υλικού του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Αν οι επισκέπτες συμπληρώσουν αιτήσεις ή ερωτηματολόγια από τον ιστότοπο www.kethea-strofi.gr παρέχουν το δικαίωμα στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ να καταγράφει τις απαντήσεις τους, να τις αναλύει και να εξάγει συμπεράσματα για ερευνητικούς ή στατιστικούς λόγους.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ δεν παρέχει τα στοιχεία των επισκεπτών του σε κανέναν άλλο.

O server που φιλοξενεί το website μας χρησιμοποιεί λογισμικό για να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία και την ώρα κατά την οποία είχατε πρόσβαση στο website μας, αλλά και να παρακολουθεί την κίνηση του χρήστη μέσα στο website.
 

Bookmark and Share
Spot ΚΕΘΕΑ:
Spot ΚΕΘΕΑ: "Πνιγμός" για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών
Ρ/φωνική εκπομπή
Ρ/φωνική εκπομπή " Επί τόπου Στροφή" με καλεσμένο τον Ηλία Μαμαλάκη.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr