Αρχική Σελίδα : Η Σκέψη της Στιγμής
"Ημισκούμπρια" στην εκπομπή Επί Τόπου Στροφή.

Στην αρχή της εκπομπής τα συναισθήματα ήταν ποικίλα και η διάθεση στα ύψη από όλους μας που παραβρεθήκαμε σε αυτή την συνέντευξη. Με την προσδοκία αυτής της συνάντησης από μέρες πριν, είχαμε σχηματίσει την εικόνα των καλεσμένων μας ανάμικτη με τον θαυμασμό για τη μουσική και την μεγάλη και τόσο επιτυχημένη σταδιοδρομία τους.

 Η πρώτη μας επαφή ξεκίνησε με κάποια αμηχανία που γρήγορα ξεπεράστηκε χάρη στο χιούμορ και την ζεστασιά των Ημισκούμπριων.. Ο λόγος για τον Μιθριδάτη, τον Μέντζελο και τον Πρύτανη.. τρεις νέους ανθρώπους, έντονα κοινωνικοποιημένους και πολύ ευαισθητοποιημένους απ’ ότι αποδείχτηκε, με την προσπάθεια μας.
 Στα τρία πρώτα λεπτά είχαν σπάσει οι άμυνες οι σκέψεις και οι εικόνες που είχαμε στο μυαλό μας είχαν πάει περίπατο, αφού μιλούσαμε σαν ‘’φίλοι που είχαμε πάει για καφέ’’ όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Μιθριδάτης. 
Ήταν η πρώτη εκπομπή που οι καλεσμένοι μας ήθελαν πιο πολύ να ακούσουν εμάς από το να μιλήσουν για τους ίδιους και αυτό έκανε σε όλους μας πολύ θετική εντύπωση. Έτσι και συνεχίστηκε η εκπομπή με ζωηρό διάλογο και με πολύ γέλιο.
Οι δύο εκ των τριών όντας γονείς μας μίλησαν για δικούς τους μελλοντικούς φόβους. Μιλήσαμε επίσης για HIP-HOP, για κόντρες ανάμεσα στα crew, για ραδιόφωνο και αναμνήσεις.. Η εκπομπή τέλειωσε πολύ θετικά, χωρίς σχεδόν να το καταλάβουμε. Από τις δύο πλευρές υπήρχε η επιθυμία να ξαναβρεθούμε και έτσι οι καλεσμένοι μας, πήραν την πρωτοβουλία και μας κάλεσαν στην επετειακή τους συναυλία στα τέλη Μαρτίου στο FAZZ..
Κι εκεί που είχαμε φορέσει τα μπουφάν μας, είχαμε φωτογραφηθεί, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, πήραμε στα χέρια μας ένα υπέροχο σκίτσο το οποίο έφτιαξε μέσα σε λίγα λεπτά ο Μιθριδάτης, το οποίο το αφιέρωσε στη Στροφή..και σε εμάς.
Δεν θα μπορούσε να έχει κλείσει καλύτερα η εκπομπή για όλους μας και φύγαμε από το στούντιο της Ε.Ρ.Τ. έχοντας αποκτήσει καινούργιους φίλους και άλλη μια όμορφη εμπειρία. 
 
Από την ραδιοφωνική ομάδα της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Bookmark and Share
Η Σκέψη της Στιγμής
 
Στη δημιουργία μιας ζωγραφικής ιστορίας η Εύα αφηγείται...
Μια μικρή αλληγορία για τη δύναμη της ψυχής από μέλος του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Κατασταλάγματα από τον 47ο Μαραθώνιο Θεραπευτικών Διαδικασιών της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Σήμερα, η σκέψη της ημέρας της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος
Οι Γερμανοί ξανάρχονται...
"Alegria Cirque du Soleil" : Τι είπαν τα παιδιά της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
ΚΡΑΥΓΗ
4ο Λύκειο Πετρούπολης. Πρόσωπο με πρόσωπο με συνομήλικους, μετά από αρκετό καιρό. Δεν ήταν κι εύκολο...
Ο Γιάννης Μπέζος ήταν για μια ώρα κοντά μας.
Κάρμεν Ρουγγέρη: Οι εντυπώσεις μου
Η ΣΤΡΟΦΟΤΥΡΟΠΙΤΑ του Ηλία Μαμαλάκη
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο Αγκίστρι
Σκέψεις της στιγμής της ομάδας ραδιοφώνου, μετά από εκπομπή με τον Παύλο Τσίμα.
Στον απόηχο της γιορτής μας...
Ακολούθησε τη διαδρομή της Στροφής
Ακολούθησε τη διαδρομή της Στροφής
Ραδιοφωνική εκπομπή του Δεύτερου προγράμματος «Επί Τόπου Στροφή», παραγωγή της Γιάννας Τριανταφύλλη με καλεσμένο τον Παντελή Θαλασσινό
Ραδιοφωνική εκπομπή του Δεύτερου προγράμματος «Επί Τόπου Στροφή», παραγωγή της Γιάννας Τριανταφύλλη με καλεσμένο τον Παντελή Θαλασσινό
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr