Αρχική Σελίδα : Στηρίξτε μας : Οικονομικοί Πόροι
Οικονομικοί Πόροι

Οι οικονομικοί πόροι του Προγράμματος, όπως και όλων των δομών του ΚΕΘΕΑ, προέρχονται στο μεγαλύτερο ποσοστό από την ετήσια χρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ το υπόλοιπο καλύπτεται από δωρεές – χορηγίες ιδιωτών και νομικών προσώπων.

Η διαχείριση των οικονομικών αποτελεί τη βασική μέριμνα του Διοικητικο-Οικονομικού Τμήματος του Προγράμματος το οποίο καταρτίζει τον ετήσιο προϋπολογισμό δαπανών του επόμενου έτους, με βάση τις ανάγκες των Μονάδων-Τμημάτων και τους διαθέσιμους πόρους.

Ακολουθεί η επεξεργασία των οικονομικών στοιχείων και η κατάρτιση των μηνιαίων απολογισμών καθώς και του ετήσιου απολογισμού.

Σημαντικό μέρος της διαχείρισης των οικονομικών πόρων αποτελεί και η προσέλκυση χορηγών - δωρητών για την εξεύρεση πόρων.

 

Δωρεές – χορηγίες

Η επίτευξη του στόχου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για παροχή υποστήριξης στους έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί με την ίδια αποτελεσματικότητα, χωρίς την πολύτιμη συμβολή χορηγών – δωρητών.

Οι οικονομικές εισφορές επιμερίζονται στις μονάδες του προγράμματος, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, και χρησιμοποιούνται για διατροφή, εκπαίδευση, ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και για αγορά πάγιου εξοπλισμού. Αντίστοιχα, και οι εμπράγματες δωρεές αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς το όφελος των μονάδων του προγράμματος.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η συμβολή του
Συλλόγου Οικογένειας στην εξεύρεση πόρων υποστηρίζοντας ανάγκες του Προγράμματος που δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν μόνο από τον ετήσιο προϋπολογισμό.

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την υποστήριξή σας, όλα αυτά τα χρόνια, στο έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και να τονίσουμε, ότι η ηθική συμπαράσταση όλων, μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε με την ίδια όρεξη και αποφασιστικότητα και στο μέλλον.

Για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, σας ενθαρρύνουμε για την οποιαδήποτε χρηματική συμβολή σας, στον λογαριασμό δωρεών που είναι:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 111/296006-04

Επιπλέον, η οικονομική σας συνδρομή στο ΚΕΘΕΑ μπορεί να γίνει και μέσω i-bank pay της Εθνικής Τράπεζας, εφόσον διαθέτετε κωδικό Internet Baknking της Εθνικής, μέσω εφαρμογής στο κινητό σας, ακολουθώντας τις παρακάτω απλές οδηγίες:

Με τους κωδικούς Internet Banking της Εθνικής, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στο κινητό σας από τους παρακάτω συνδέσμους:

Android

 

 
iPhone

 

και να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:

Επιλέγετε «Κάνω το καλό»

Επιλέγετε ΚΕΘΕΑ

Εισάγετε ποσό δωρεάς και πατάτε το βέλος να ολοκληρωθεί η συναλλαγή

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το διοικητικο-οικονομικό τμήμα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-8827031, 210-8830129

Για τους χορηγούς του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ δείτε εδώ

Bookmark and Share
Αθλητικές δραστηριότητες των μελών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ
Αθλητικές δραστηριότητες των μελών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ
Απόκριες στην Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ.
Απόκριες στην Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr