Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
Ένα δέντρο αφηγείται την ιστορία του....

 

Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑΣτροφή…..Το 2015 έρχεται μια μικρή αλλαγή που νοηματοδοτεί το σήμερα. Την ιδέα την φέρνει η τότε leader καιυπεύθυνη του εικαστικού εργαστηρίου. Ένα δέντρο δημιουργείται, το οποίο αποπνέει τη συλλογική προσπάθεια και τον κοινό στόχο όλων μας. Ο κορμός του δέντρου με τις ρίζες του συμβολίζει ότι ανήκουμε όλοι σ'ένα σώμα, ενώ τα διαφορετικά χρώματα στις σπείρες των κλαδιών, συμβολίζουν τη διαφορετικότητα,που έχει ο καθένας μας χωριστά. Ο χώρος, όπου οι γονείς κάνουν ομάδες, γίνεται πιο όμορφος και ζεστός.

Τρία χρόνια αργότερα -στον ίδιο χώρο και γύρω από το δέντρο- συγκεντρώνονται μέλη από όλες τις ομάδες γονιών με πρωτοβουλία της Υπεύθυνης του προγράμματος Κυρατσώς Σκοδρογιάννη. Ένας από τους στόχους είναι να μεγαλώσει και να δυναμώσει το εικαστικό εργαστήρι ως θεσμός. Στο κλείσιμο, όλες οι μητέρες έχουμε μια λέξη αποτυπωμένη σε πέτρα να μας συντροφεύει. Μια λέξη, που φαινομενικά διαλέξαμε, αλλά στην πραγματικότητα αυτή μας επέλεξε.

Φτάνουμε στο 2020 και το δέντρο συνεχίζει να γράφει την ιστορία του. Μέλη του εικαστικού εργαστηρίου και παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου μας, έρχονται να αποτυπώσουν στα κλαδιά έννοιες που κρύβουν μέσα τους δυνατά μηνύματα. Λέξεις που αφηγούνται ιστορίες ανθρώπων, επιβεβαιώνουν τους δεσμούς που τους ενώνουν και δυναμώνουν τις ρίζες του δέντρου.....Είναι το δέντρο της ζωής μας.....μιας καθαρής ζωής κι έχει φωνή! Έχει......
Φροντίδα.......γιατί εδώ θα βρεις ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα σου ακόμα και μέσα στη σιωπή. Που θα σε νιώσουν ακόμα κι αν η ψυχή κλείνει ερμητικά…θα σε ζεστάνουν με το γέλιο της ψυχής τους…θα γίνουν ο καθρέφτης σου, για να σου θυμίσουν πόσο πολύ αξίζεις, πόσο χρειάζεται να σε αγαπάς.
Νοιάξιμο.......γιατί υπάρχουν αυτοί οι χαρισματικοί και ξεχωριστοί άνθρωποι που νοιάζονται να δουν πέρα κι απ’ όσα λες, εισχωρούν πολύ βαθύτερα να βρουν κι όσα δε φαίνονται, κι έχουν την ικανότητα να ξεχωρίζουν όλες τις «αποχρώσεις» του κάθε συναισθήματος που βιώνεις.
Τρυφερότητα......γιατί έχεις κοντά σουανθρώπους που μοιράζονται μαζί σου προβληματισμούς, όνειρα και συναισθήματα. Η καρδιά σου χτυπάει με τη δική τους συντονισμένα, οι σκέψεις σου εναρμονίζονται με τη δική τους φιλοσοφία ζωής και η ψυχή σου αιωρείται ήρεμη δίπλα στη δική τους.Είναι εκείνοι που σου έμαθαν πως η ζωή παλεύεται μόνο όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε νοιάζονται και θέλουν να σε βλέπουν να χαμογελάς.
Ελπίδα......γιατί δεν πρέπει ποτέ να σβήσει. Μία ελπίδα, ένα σπρώξιμο για να σηκωθείς και να παλέψεις για την ζωή σου. Σου απλώνεται πάντοτε ένα χέρι για να σε βοηθήσει να σταθείς όρθιος στις στιγμές της αδυναμίας σου.
Πίστη........γιατί οι πιο λαμπεροί άνθρωποι φωτίζουν τα σκοτάδια σου. Στέκονται άγρυπνοι φρουροί σκορπίζοντας φως στις ανήλιες γειτονιές της ζωής σου. Φεγγοβολούν στις  σκοτεινές γωνιές της διαδρομής σου με το χαμόγελο και την καλοσύνη τους. Και αναβοσβήνουν σαν ακοίμητοι φάροι, οδηγώντας σε στο λιμάνι της ύπαρξης σου.
Εμπιστοσύνη.......γιατί είναι κι αυτοί οι άνθρωποι που έμαθαν να δίνουν χωρίς να περιμένουν κάτι! Λες και γεννήθηκαν γι' αυτό: Να δίνουν…Όταν τους πρωτοσυναντήσεις δεν πιστεύεις ότι είναι αληθινοί και ψάχνεις να βρεις που κρύβεται το ψέμα... Επιφυλάσσεσαι να εμπιστευτείς την τόση καλοσύνη τους, αμφισβητείς την δοτικότητά τους, αναρωτιέσαι για το ενδιαφέρον τους. Κι όμως ρέουν ελεύθερα τα συναισθήματα!Ανοίγουν διάπλατα τις πύλες της ψυχής τους να μπεις,να γνωρίσεις, να μάθεις και να «πάρεις» όσα χρειάζεσαι…
Δύναμη........γιατί δεν είναι πάντα ηχηρή. Καμιά φορά είναι η φωνούλα που στο τέλος της ημέρας μάς ψιθυρίζει: «Θα προσπαθήσω πάλι». Και όχι μόνος! Έχεις πλάι σου ανθρώπους πάνταετοιμοπόλεμους να παλέψουν με τους μεγαλύτερους φόβους και ανασφάλειες που καραδοκούν τα βράδια σου. Κολυμπούν μέχρι το βάθος της ψυχής σου και δεν τρομάζουν από τις φουρτούνες σου. Στερούνται  από τον χρόνο τους για να τον προσφέρουν σε σένα. Γίνονται το στήριγμά σου για να μην λυγίσεις. Για να φωτίσουν την ψυχή σου με τον πιο λαμπερό τρόπο.
Υπομονή........γιατί εδώ γίνεσαι παράδειγμα ζωής. Υπόδειγμα αξιοπρέπειας και αντοχής.Σύμβολο υπομονής και επιμονής.Μαθαίνεις να μετατρέπεις την αδυναμία σου σε δύναμη. Τις ευαισθησίες σου σε αντίσταση. Και την καρτερικότητά σου σε αντοχή. Δίνεις τις μάχες σου, σφίγγεις τις γροθιές σου,αλλά δεν σταματάς ποτέ να αγωνίζεσαι. Γιατί γνωρίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να λυγίζεις, αλλά όχι την επιλογή να σπάσεις.
Επιμονή......γιατί έτσι φτιάχνεις ένα μαγικό φυλαχτό που κάνει τις δυσκολίες να εξαφανίζονται και τα εμπόδια να διαλύονται.Επιμονή γιατί μόνο έτσι δεν εγκαταλείπεις. Βρίσκεται εκεί στην πρώτη ‘αποτυχία’. Σου υπενθυμίζει πως δεν ξεκινάς από την αρχή, αλλά από το σημείο που παρέκκλινες. Σου υπενθυμίζει πως εδώ που έφτασες είναι επιτυχία, σε σχέση με εκεί που ήσουν στην αρχή. Σου δείχνει ό,τι χρειάζεται να αλλάξεις.
Κατανόηση.........για να μπορέσεις να δεις εσένα, αλλά κι εμένα. Ταξίδεψε μέσα σου, για να συναντήσεις τα ομορφότερα  όνειρα σου. Κολύμπησε μέχρι το βυθό σου για να βρεις το θησαυρό που κρύβεις στα υπόγεια σου. Μόνο όταν αποδεχτείς εσένα θα δεις τον άλλον. Θα ανακαλύψεις ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ένα εσωτερικό κόσμο πολύ πιο πλούσιο και πολύ πιο όμορφο από ότι τολμούσες ποτέ να φανταστείς. Δε δικαιολογείς, δεν ανέχεσαι. Απλά κατανοείς και αποδέχεσαι.Είσαι εδώ για να αγαπήσεις, όχι για να κρίνεις.
Ειλικρίνεια........για να δημιουργήσεις σχέσεις αληθινές. Σχέσεις που δεν είναι αποστειρωμένες, προγραμματισμένες και συμβιβασμένες απλά για να καλύψουν τα κενά της μοναξιάς. Σχέσεις με ανθρώπους που μπορείς να τσαλακωθείς, να γελάσεις με την ψυχή σου, να κλάψεις από συγκίνηση, να μιλήσεις, να σε ακούσουν, να ακούσεις, να σου μιλήσουν. Εκεί όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Σχέσεις με βάση, με ειλικρίνεια, με εμπιστοσύνη.
Ενσυναίσθηση.....γιατί υπάρχουν αυτοί που ακούνε το βουβό σου κλάμα πίσω από τον πιο χαρούμενο σου ήχο. Αποκρυπτογραφούν τον πόνο μέσα από τα πιο όμορφα χαμόγελα σου. Δε δειλιάζουν να εισχωρήσουν στα εσώψυχα σου όταν πνίγεις τα λόγια σου στο θυμό σου. Δεν τρομάζουν να αντιμετωπίσουν τους φόβους σου και να σε βοηθήσουν να τους πολεμήσεις, όταν βυθίζεσαι στα σκοτάδια σου. Και δεν κουράζονται να αποκαλύπτουν τις πιο όμορφες πτυχές σου, όταν στέκεις αμίλητος.
Αλήθεια......γιατί εδώ δεν φοβάσαι να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό, δεν διστάζεις να δείξεις τα ελαττώματα και τις αδυναμίες σου, δεν κρύβεσαι πίσω από την μάσκα του ψεύτικου και του ιδανικού. Έτσι έχεις καταφέρει να κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους που αξίζουν πραγματικά. Ανθρώπους που στο πρόσωπο τους αντικρίζεις τον εαυτό σου. Δεν είναι πολλοί. Είναι λίγοι και καλοί. Αληθινοί. Και αυτό είναι που τους κάνει μοναδικούς!
Ισορροπία.....γιατίίσως το πιο όμορφο ταξίδι, με τον πιο ουσιαστικό προορισμό, είναι το ταξίδι προς τον εαυτό.Αξίζει να γνωρίζεις πως ανασαίνοντας δημιουργείς το δικό σου αποτύπωμα ζωής, αφήνεις τη δική σου σφραγίδα, βάζεις τα δικά σου χρώματα στην παλέτα του κόσμου!Και συχνά, ξεκινώντας από ένα ασυμβίβαστο «όχι» σε όνειρα που δεν είναι δικά σου, εκεί βρίσκεις τον εαυτό σου και την εσωτερική σου ισορροπία. Και σ΄ αυτό το ταξίδι είναι σημαντικό να απομακρύνεις ό,τι θολώνει το μοναδικό σου αποτύπωμα!
Ευγνωμοσύνη.......γιατί στην αγκαλιά της Στροφής βρίσκεις ασφάλεια και φροντίδα. Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να τον κρατήσεις ζωντανό. Ζωντανό, δραστήριο, ανυπόμονο να δημιουργήσει, να νικήσει το φόβο, να ανακαλύψει ικανότητες και όρια που δεν είχε χρειαστεί μέχρι τώρα να φτάσει∙ να βρει τη δύναμη να κάνει σχέδια για το μέλλον, να βρει το κουράγιο να ονειρευτεί.
Χαρά........για όλους αυτούς τους ανθρώπους που γνωρίζεις εδώ. Είναι όμορφοι άνθρωποι που μοιάζουν με κιθάρες μετέωρες στο σύμπαν, που αν όμως καταφέρεις κι αγγίξεις τις «χορδές» τους θα ντύσουν τις στιγμές σου με πανέμορφες μελωδίες που δε θα ξεχάσεις ποτέ! Αυτοί οι ευαίσθητοι κι ωραίοι άνθρωποι, γιατί η ευαισθησία είναι ένα χάρισμα γραμμένο ανεξίτηλα στο κάθε κύτταρο της υπάρξής τους και η χαρά τους το βασικό τους γνώρισμα για μια νέα ζωή!
Δημιουργία.......γιατί ο καθημερινός ποιητής που γράφει την αφήγηση της ζωής του δεν είναι άλλος από τον ίδιο του τον εαυτό. Η ανάγκη για δημιουργία μετατρέπεται σε προσωπική έκφραση βιωμάτων και ερεθισμάτων. Είναι μια διαφορετική μορφή επικοινωνίας.Έτσι βρίσκεις κίνητρα να καλλιεργείς και να διανθίζεις την ομορφιά που κρύβεται μέσα σου και να τη μοιράζεσαι όχι μόνο με τους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά και με αυτούς που θα βρεθούν στο διάβα σου έστω για λίγες στιγμές! Ομορφαίνεις τον κόσμο γύρω σου.
Αγάπη.......γιατί η αγάπη είναι επιλογή. Κι έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε. Με σεβασμό και με δέος. Είναι ένα μικρό θαύμα που έρχεται να αγκαλιάσει την ύπαρξή μας και να διώξει από πάνω μας τις ανασφάλειες, τα άγχη και τις άμυνές μας. Τη διεκδικείς, την παλεύεις, τη χτίζεις λιθαράκι λιθαράκι συνύπαρξης, την προστατεύεις. Και όχι μόνος φυσικά. Καμιά αγάπη δεν αντέχει τη μοναξιά της. Γι’ αυτό ας μη θεωρούμε αυτονόητη και δεδομένη την προσπάθεια που καταβάλλει κάποιος άλλος για να μας περιβάλλει με την αγάπη του. Είναι ζεστό το ρούχο της και ημερεύει τα μέσα μας με έναν τρόπο που μόνοι μας δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο άνθρωπος γίνεται αόρατος όταν δεν αγαπιέται.
Αγκαλιά.....από ανθρώπους που έρχονται με το χαμόγελό τους να ζεστάνουν τη δική σου παγωνιά. Να σε πάρουν αγκαλιά και να ξεκλειδώσουν τις δύσκολες πτυχές του εαυτού σου. Είναι αυτοί που υπομένουν την κάθε σου γκρίζα μέρα.Ακόμα και όταν τους διώχνεις είναι εκεί να φωτίζουν στο σκοτάδι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγοι, να τους κρατάς. Να τους αγαπάς....γιατί όσο φως και να έχει η ψυχή τους, χρειάζονται και το δικό σου.
Οικογένεια.......γιατί «Η οικογένεια είναι όπως τα κλαδιά σε ένα δέντρο… όλοι μεγαλώνουμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά οι ρίζες μας παραμένουν κοινές.».Η οικογένεια είναι μια πράξη αφοσίωσης. Ένας δεσμός συναισθηματικός……. κι έρχεται πάντα να σου θυμίσει πόσο σημαντικός είσαι. Άλλωστε εκείνη μας άνοιξε την πόρτα της ζωής και θα την έχει ανοιχτή πάντα για να περιμένει τα μέλη της στην αγκαλιά της.
Καταφύγιο......σκέψεων, λέξεων, συναισθημάτων. Γιατί δεν υπάρχουν δεδομένα συναισθήματα. Μόνο άνθρωποι που παλεύουν γι’ αυτά, άνθρωποι που τα επενδύουν πάνω σε μια άλλη καρδιά, άνθρωποι που θέλουν να τα μοιραστούν με μια άλλη ζωή. Το ανθρώπινο συναίσθημα είναι μια αστείρευτη πηγή δύναμης, που απορρέει μέσα από την ανάγκη του ανθρώπου να αγαπήσει και να αγαπηθεί.
Ζωή........γιατί η ζωή είναι στιγμές. Η ζωή σου είναι ένα ταξίδι γεμάτο με συναπαντήματα ανθρώπων.Συναπαντήματα που είναι γεμάτα με στιγμές όμορφες και δύσκολες, με συναισθήματα αγάπης και λύπης, με όνειρα που μοιράζονται, με σιωπές που κραυγάζουν, με χαμόγελα που φωτίζουν τον κόσμο. Είναι ένας διαρκής αγώνας.
Γαλήνη......για να μην ξεχνάς ποτέ ποιος είσαι, τι θέλεις. Μην ξεχνάς ποτέ πόσο όμορφη είναι η απλότητα των πραγμάτων.Εδώ μαθαίνεις να βλέπεις το τώρα, μαθαίνεις να συγχωρείς τους ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Μαθαίνεις να ημερεύεις το μέσα σου και να γεμίζεις τη ζωή σου με αυτά που αγαπάς και σε κάνουν καλύτερο.Η εσωτερική γαλήνη επιτρέπει στην καρδιά, το μυαλό και τα συναισθήματα να πάψουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και να απολαμβάνουν την ηρεμία μαζί. Γι’ αυτό σε ένα κόσμο που ταράζεται συθέμελα, εσύ μη σταματάς να αναζητάς τη γαλήνη.Όταν το φως φαίνεται να λιγοστεύει, εσύ μείνε γαλήνιος. Γιατί κάθε μορφής δύναμη βρίσκεται κάτω από τη γαλήνη του μυαλού, της καρδιάς και της ψυχής.Είναι η δύναμη να επιβιώσεις όταν όλα γύρω σου βουλιάζουν.Είναι η δύναμη να ανοίγεις δρόμους εκεί που σβήνουν όλα τα μονοπάτια.
Τα συναισθήματά μας χρωματίζουν τις πράξεις, τις σκέψεις και τις σχέσεις μας με τους άλλους.

Δεν είναι δυνατόν να νιώσουμε καλύτερα, γυρίζοντας την πλάτη στην προσωπική μας αλήθεια, απαρνούμενοι ζωτικά κομμάτια του εαυτού και των εμπειριών μας ή τα ίδια μας τα συναισθήματα. Η αναγνώριση, η κατανόηση και η εκδήλωση των συναισθημάτων μας δεν είναι πάντα εύκολη. Τα συναισθήματα αποτελούν τον καθρέφτη της ψυχής μας και χρωματίζουν την πορεία της ζωής μας.

Σε συμβολικό επίπεδο το δέντρο αυτό αντιπροσωπεύει την πηγή της ζωής, της έμπνευσης και της δημιουργίας. Αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Ίσως τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να κοιτάξουμε λίγο πίσω και να σκεφτούμε. Να δούμε τις επιτυχίες μας, όσο μικρές ή μεγάλες κι αν είναι. Τις καθημερινές μάχες που κερδίσαμε, τις σχέσεις που καλλιεργήσαμε με αγάπη.

Κάθε ένας από εμάς έχει το δικό του κλαδί, όμως όλοι μαζί αποτελούμε τον κορμό του δέντρου. Το να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες του καθενός είναι εξίσου σημαντικό με το να αποδεχόμαστε τις δικές μας. Οι διαφορετικές λέξεις αυτό εκφράζουν. Η καθεμία έχει το δικό της θρόϊσμα στον αέρα....και όλες μαζί μπορούν να γίνουν ένα πολύ καλό λίπασμα για το δυνάμωμα του δέντρου της ζωής μας.
 
Έπειτα από μια δύσκολη χρονιά σε πολλά επίπεδα, φέτος στολίζουμε ένα διαφορετικό δέντρο, το δέντρο της ζωής μας με τις προσωπικές μας ιστορίες.
Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κείμενα γονιών από την εκπομή της 26/2/2024
Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ : Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΕΝΤΙΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ με ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
"Αυτός ο δρόμος"
Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ συμμετέχει στο E.Y.R.O. (European Youth Remote Orchestra)!
Αθλητικές δραστηριότητες των μελών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ
Αθλητικές δραστηριότητες των μελών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ
Εκδρομή της Κοινότητας στο «Ράντζο» στο Σοφικό Κορινθίας
Εκδρομή της Κοινότητας στο «Ράντζο» στο Σοφικό Κορινθίας
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr