Αρχική Σελίδα : Ραδιόφωνο : Web Radio Strofi : Εκπομπές
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ – ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
11 Δεκεμβρίου 2019
 
Ρ/φ εκπομπή “ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ”

τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίουκαι ώρα 15.00– 17.00
κάνετε κλικ στο www.kethea-strofi.gr/webradio.php
και ακούστε την εκπομπή:
 
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ – ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! 
 
Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του ΚΕΘΕΑ –ΣΤΡΟΦΗ σας έχουν, πιστεύουμε, γίνει γνωστές και αγαπητές, αν κρίνουμε από τη διαρκώς αυξανόμενη θετική σας ανταπόκριση, είτε μέσα από τα κύματα τα ερτζιανά είτε μέσα από το διαδίκτυο.
 
Έχοντας πλέον αναπτύξει ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργασιών και συνεργειών με την κοινωνία, τις γειτονιές, τις συλλογικότητες, τους πολίτες μέσα από τις πολλαπλές και πολυσχιδείς δράσεις και δραστηριότητες, ως Θεραπευτικό Πρόγραμμα για έφηβους/νεαρούς ενήλικες, οι Ομάδες Ραδιοφώνου Παιδιών και Γονιών αποφάσισαν να αφιερώσουν μία δίωρη εκπομπή σε αυτούς που στηρίζουν και προωθούν το έργο του.
 
Μια εκπομπή που θα αποτελέσει το επιστέγασμα τόσων προσπαθειών και θα κάνει τον απολογισμό δράσεων και πρωτοβουλιών που πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός Ελλάδας πάντα με συγκινητική και μεγάλη ανταπόκριση .
 
Στην ιδιαίτερη αυτή εκπομπή παιδιά, γονείς αλλά και εκπρόσωποι φορέων που στηρίζουν ενεργά το έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, θα καταθέσουν βιώματα, εμπειρίες, συναισθήματα. Ενωμένοι και προσηλωμένοι σε ένα κοινό στόχο. Στην κοινή προσπάθεια για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά των εφήβων, την στήριξη των οικογενειών τους και την επανένταξη στην κοινωνία.
 
Μια σχέση αμφίδρομη, ανατροφοδοτούμενη που περίτρανα αποδεικνύει πόσο αποδοτική είναι η εξωστρέφεια και η εποικοδομητική συνεργασία φορέων που θέλουν να προσφέρουν και να στηρίξουν το έργο ενός Θεραπευτικού Προγράμματος που εδώ και 31 χρόνια έχει ζωντανή παρουσία στην Κοινωνία.
 
Μην λείψετε από αυτή την εκπομπή αφιέρωμα στην αξία της Συναναστροφής με την κοινωνία μέσα από παρεμβάσεις όπως αυτή που θα συμβεί στο δρόμο της Χέϋδεν στις 19 Δεκεμβρίου 2019 με το ελπιδοφόρο μήνυμα «Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή».
 
Για αυτή τη γιορτή που προσδοκά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα να φωτίσει μια γειτονιά επιβαρυμένη από τη χρήση ναρκωτικών με πολλή μουσική, χορό και εικαστικές παρεμβάσεις, θα μας μιλήσουν η Στέλλα Χρηστίδου και η Χριστίνα Πηγάκη ( από τη Γειτονιά Κατοίκων Πεδίου Άρεως), ο Αλέξανδρος Νεδέλκος ( από το συγκρότημα των 4 ontheFloor) και Φοιτητές του Εργαστηρίου Ζωγραφικής της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ.
Συντονιστείτε μαζί μας στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 15.00.
 
Η εκπομπή θα παίξει σε επανάληψη την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 την ίδια ώρα.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210 8822122 ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους :

 

 

 

Bookmark and Share
   
     
Εκπομπές
 
Στροφή στο Ραδιόφωνο -Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών - 28/06/2021
Στροφή στο Ραδιόφωνο - 33 Χρόνια Στροφή - 23/06/2021
Στροφή στο Ραδιόφωνο - Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας - 31/05/2021
Στροφή στο Ραδιόφωνο - Γονείς - 5/2/2018
Ακούστε την εκπομπή της 22/6/2020: 32 χρόνια Στροφή
Ακούστε την εκπομπή της 15/6/2020: Αφιέρωμα στο Ηχοστούντιο
Ακούστε ( σε επανάληψη) την εκπομπή των γονιών της ΣΤΡΟΦΗΣ "ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ - ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΜΑΙ" του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ την Τετάρτη 15/4 στις 15.00
Ακούστε ( σε επανάληψη) την εκπομπή των γονιών της ΣΤΡΟΦΗΣ «30 χρόνια του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» την Δευτέρα 6 Απριλίου και ώρα 15.00
Μπορεί να μοιάζει με ψέμα αλλά δεν είναι… Πρωταπριλιά με το Ραδιόφωνο της Στροφής την Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 15.00
“Η Αγκαλιά της Στροφής!” τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 15.00
Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, το ραδιόφωνο είναι η καλύτερη παρέα!! Και το ραδιόφωνο της στροφής είναι ζωντανό, ενεργό και…. προφυλαγμένο
Ρ/Φ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΥΡΓΙΑΣ
Άκουσέ την αλλιώς στο Ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ - εκπομπή ομάδας ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Ρ/Φ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - ΓΕΝΝΙΕΜΑΙ ΞΑΝΑ
Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ
Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ "Στην Κρίση απαντάμε με Αλληλεγγύη"
 Ρ/φωνική εκπομπή
Ρ/φωνική εκπομπή " Επί τόπου Στροφή" με καλεσμένη την Ελευθερία Αρβανιτάκη.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr