Αρχική Σελίδα : Στηρίξτε μας : Σύλλογος Οικογένειας
Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Πολύτιμη είναι για εμάς η συστηματική δραστηριοποίηση του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ  στην εξεύρεση πόρων του προγράμματος. Γονείς με κοινό σημείο την αντιμετώπιση της χρήσης ουσιών των παιδιών τους, έχουν ως αναφορά το Σύλλογο Οικογένειας, όπου παράλληλα με την πορεία του παιδιού τους στο θεραπευτικό πρόγραμμα, προσφέρουν εθελοντική εργασία, στηρίζοντας το έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ μέσω μιας σειράς ενεργειών.

Οι οικονομικές εξορμήσεις και οι παρεμβάσεις ενημέρωσης των γονιών του Συλλόγου Οικογένειας για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την χρήση ουσιών, στοχεύουν στη δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου υποστήριξης, αποτελούμενο από ιδιώτες και από νομικά πρόσωπα, όπου βρίσκεται κοντά στις ανάγκες του προγράμματος, κάθε φορά που αυτό απαιτείται από τις περιστάσεις.

Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο μέρος των οικονομικών πόρων του Συλλόγου Οικογένειας προς το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, διατίθεται για την οργάνωση εκδηλώσεων του προγράμματος και για την πραγματοποίηση δράσεων της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ (εκδρομές, κατασκήνωση, εκπαιδευτικές δραστηριότητες).

Επιπλέον, ο Σύλλογος Οικογένειας, μεριμνεί για τη συνέχιση των σπουδών των παιδιών του προγράμματος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μέσω υποτροφιών από ιδρύματα της χώρας, όπως είναι το ίδρυμα ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, ΛΑΤΣΗ και ΛΕΒΕΝΤΗ.

Η δημιουργία των Ξενώνων, τόσο του Συλλόγου Οικογένειας, όσο και των παιδιών της Επανένταξης είναι προσφορά του ομίλου ΦΟΥΡΛΗ (κατάστημα ΙΚΕΑ).

Περισσότερα για τον Σύλλογο Οικογένειας πατείστε εδώ και εδώ.

Bookmark and Share
Σύλλογος Οικογένειας
 
Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς
Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Μαθήματα Ιταλικών..δια χειρός Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ από γονιό εθελοντή
Σχετιζόμενοι Σύνδεσμοι

 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στα Προπύλαια Αθήνας για τη Βία των Εξαρτήσεων
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στα Προπύλαια Αθήνας για τη Βία των Εξαρτήσεων
25α Γενέθλια του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
25α Γενέθλια του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr