Αρχική Σελίδα : Ραδιόφωνο : ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στην ΕΡΑ : Εκπομπές
ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ- ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

21 Σεπτεμβρίου 2016

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου  2016, στις 3μμ

“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ  

 
ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ -  Ένας χαρισματικός Δάσκαλος

Μια ζωή αφιερωμένη στους έφηβους και νέους, αυτούς τους ευαίσθητους επαναστάτες που η ζωή δεν τους χαρίστηκε. Πάντα δίπλα τους καθοδηγώντας τα βήματά τους προς μια ζωή με ουσία απαλλαγμένη από εξαρτήσεις και αυταπάτες.

Ο Πέτρος Δαμιανός,
ooποίος από το 2015 ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του ΚΕΘΕΑ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του, είναι ο Διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα που έγινε φέτος πρώτη είδηση στα ΜΜΕ μια και όλοι οι κρατούμενοι που έδωσαν πανελλήνιες, πέτυχαν να εισαχθούν στα ΑΕΙ της επιλογής τους.

Πίσω από αυτή την επιτυχία όμως κρύβεται ένας πολύχρονος αγώνας και μόχθος τόσο του ιδίου όσο και των καθηγητών αυτού του ξεχωριστού Σχολείου στο να δίνουν το όραμα και τα εφόδια στους νέους που μέσα σε ένα καθεστώς εγκλεισμού  μπορεί να κάνουν τη δική τους  «στροφή» σε μία ζωή με νόημα.

Και φυσικά τα μέλη της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα μιλήσουν για την αξία της εκπαίδευσης στα Θεραπευτικά Προγράμματα και στα   Μεταβατικά Σχολεία του ΚΕΘΕΑ καθώς και για τις επιτυχίες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις που φέτος «πήραν άριστα δέκα» με τους δέκα επιτυχόντες σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές. Πολλοί περισσότεροι δε ήταν εκείνοι που πέτυχαν να ανέβουν ένα ακόμη σκαλί περνώντας την τάξη σε ένα σχολείο που στην περίοδο της χρήσης είχαν εγκαταλείψει.

Αυτή την Κυριακή μία εκπομπή αφιερωμένη στην προσπάθεια και την επιτυχία, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σειρά εκπομπών στο πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και εγκαινιάζοντας τη νέα σχολική χρονιά.

Κατά   διάρκεια της εκπομπής θα συνδεθούμε με το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα για να ακούσουμε τη βιωματική εμπειρία ενός μαθητή του Σχολείου ο οποίος παράλληλα συμμετέχει και στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

Συντονιστείτε λοιπόν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 15.00, στο  Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, για μια καλή χρονιά σε όλους με ελπίδα, θέληση και αισιοδοξία !

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi
Bookmark and Share
Εκπομπές
 
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ακούστε την Μ. Δευτέρα και ώρα 15.00 σε επανάληψη) την εκπομπή «ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ <<ΜΑΖΙ>> ΣΤΟ WEB RADIO STROFΙ»
Χάρης Γιουλάτος - Keeps Dreaming
Κώστας Κωσταντάτος -Εν Καρδία της Ζωής η Μουσική!
Η "καθαρή" κουζίνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Όταν η Μουσική σου δίνει τη δύναμη να αντιπαλέψεις το σκοτάδι!
Αποσπάσματα από την ρ/φ εκπομπή «Αφιέρωμα στα 31 Χρόνια του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ - 31 χρόνια δράσης και δράσεων!
Ευγενία Φακίνου- Απογευματινή Ακρόαση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ –Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει άραγε ποτέ;
Γιώργος Τρανταλίδης- Όταν η Μουσική ένα Φως ακολουθεί!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - Κι ένας Ήλιος λαμπερός στα ερτζιανά προβάλλει!
"Σοφία Βγενοπούλου - Όσο μπορείς!"
Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή!

"Play that funky music"
Ρ/φωνική εκπομπή
Ρ/φωνική εκπομπή "Επί Τόπου Στροφή", Κυριακή 20/11/11, Β' πρόγραμμα της ΕΡΑ, 103,7
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr