Αρχική Σελίδα : Ραδιόφωνο : ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στην ΕΡΑ : Εκπομπές
Εκπομπές
1 2 3 4
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ – Κι ένας Ήλιος λαμπερός στα ερτζιανά προβάλλει! Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 15.00 φιλοξενούμενος της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ από τις συχνότητες του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ, θα είναι ο Γιώργος Μακρής, σεναριογράφος, ηθοποιός και δημιουργός της πολιτιστικής εταιρίας “Zagoriwood”. Τα βήματα της ευαισθητοποίησής του για τους νέους τον οδήγησαν στην ενεργή συμμετοχή στη δράση του περασμένου Δεκέμβριου, στην γειτονιά της οδού Χέϋδεν, όπου συναντήθηκε για πρώτη φορά με τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ σε κάθε τι καλό που μας ενώνει!
 
Ποδαρικό στις εκπομπές της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ της Νέας Χρονιάς στο Α΄ Πρόγραμμα της ΕΡΑ μας κάνει μια ξεχωριστή καλεσμένη που έχει εδώ και χρόνια αφιερώσει σε παιδιά και έφηβους, σπουδές σταδιοδρομία, ψυχή και καρδιά! Πρόκειται για τη Σοφία Βγενοπούλου, σκηνοθέτη, ηθοποιό, παιδοψυχίατρο, εμψυχώτρια με ευάλωτες και περιθωριοποιημένες ομάδες, η οποία θα είναι η προσκεκλημένη της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ την Κυριακή 20/1 στις 15.00.
Καλεσμένοι της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην καθιερωμένη Κυριακάτικη εκπομπή - 28/10 - της κοινωνικής ζώνης του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ, είναι ο Δημήτρης Γεωργοπάλης και ο Γιάννης Αντωνόπουλος, εκπρόσωποι της λέσχης Ελλήνων γελοιογράφων. Με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ θα μιλήσουν για τις πηγές έμπνευσης όπου με τα σκίτσα τους καταφέρνουν να ευαισθητοποιούν για την ουσία της ζωής, τα κακώς κείμενα, τους στόχους, τις εξαρτήσεις. Και όλα αυτά μέσα σε μια ατμόσφαιρα ανάλαφρη, χιουμοριστική, παρεΐστικη, μιας και οι γελοιογράφοι πάντα διατηρούν τη φρεσκάδα της εφηβικής ματιάς, της αμφισβήτησης και της επανάστασης. Μια εκπομπή ανατρεπτικά διαφορετική !
Εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα είναι στα μικρόφωνα της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 15.00. Με την ομάδα ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα συνομιλήσουν για τις προκλήσεις και τους στόχους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για τον εθελοντισμό για τη θετική πλευρά της ζωής, και για όσα κοινά ενώνουν τους δυο οργανισμούς που παλεύουν στο πεδίο της άμεσης παρέμβασης, της αποκατάστασης και της επανασύνδεσης με τη ζωή.
Η εκπομπή της Κυριακής 29 Ιουλίου θα αναφερθεί για το πώς το ΚΕΘΕΑ ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και τελικά προσφέρει δυνατότητες επαγγελματικής μετεκπαίδευσης σε νέους επαγγελματίες στο χώρο των εξαρτήσεων, μέσα από τις εμπειρίες ανθρώπων που οργανώνουν και συντονίζουν εκπαιδευτικά προγράμματα και τους νέους: φοιτητές, εθελοντές και απόφοιτοι θεραπευτικών προγραμμάτων που συμμετέχουν σε αυτά και αξιοποιούν τις ευκαιρίες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Είναι σίγουρο πως η εκπομπή αυτή όχι μόνο θα εντυπωσιάσει τους ακροατές αλλά και θα διευρύνει τους ορίζοντες μάθησης και γνώσεων τους. Μείνετε συντονισμένοι την Κυριακή 29 Ιουλίου και ώρα 3μμ στις συχνότητες του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ 91,6 – 105,8 fm
Την Κυριακή 1 Ιουλίου, και ώρα 3μμ, ο καλεσμένος της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ είναι ο Νίκος Σταυρόπουλος, Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών, πτυχιούχος Διοίκησης και Οικονομίας, Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής, συγγραφέας πολλών βιβλίων και δημοσιεύσεων. Είναι ο πιο κατάλληλος και ο πλέον καταρτισμένος για να μας εξηγήσει τη κεφαλαιώδη σημασία της συναισθηματικής νοημοσύνης, στην προσωπική ανέλιξη και αυτοβελτίωσή μας. Μαζί μας θα είναι και ο Κώστας Αρβανίτης, δημοσιογράφος και υποστηριχτής του ΚΕΘΕΑ τόσο με θεσμικό ρόλο, όσο και με άτυπο, μεταφέροντας την τεχνογνωσία του στο ραδιόφωνο στο πρόγραμμα. Συντονιστείτε μαζί μας!
1 2 3 4
 
Εκπομπές
 
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ακούστε την Μ. Δευτέρα και ώρα 15.00 σε επανάληψη) την εκπομπή «ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ <<ΜΑΖΙ>> ΣΤΟ WEB RADIO STROFΙ»
Χάρης Γιουλάτος - Keeps Dreaming
Κώστας Κωσταντάτος -Εν Καρδία της Ζωής η Μουσική!
Η "καθαρή" κουζίνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Όταν η Μουσική σου δίνει τη δύναμη να αντιπαλέψεις το σκοτάδι!
Αποσπάσματα από την ρ/φ εκπομπή «Αφιέρωμα στα 31 Χρόνια του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ - 31 χρόνια δράσης και δράσεων!
Ευγενία Φακίνου- Απογευματινή Ακρόαση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ –Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει άραγε ποτέ;
Γιώργος Τρανταλίδης- Όταν η Μουσική ένα Φως ακολουθεί!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - Κι ένας Ήλιος λαμπερός στα ερτζιανά προβάλλει!
"Σοφία Βγενοπούλου - Όσο μπορείς!"
Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή!
Ντοκιμαντέρ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή
Ντοκιμαντέρ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή "Σημείο Art" της ΝΕΤ "Καθαρό Ραδιόφωνο"
Ομάδα φωτογραφίας
Ομάδα φωτογραφίας
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr