Αρχική Σελίδα : Ραδιόφωνο : ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στην ΕΡΑ : Εκπομπές
Εκπομπές
1 2 3 4
 
Την Κυριακή 12 Μαρτίου από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ στις 3μμ ακριβώς, θα ακούσουμε μια εκ των έσω εκπομπή όπου θα μιλήσουν γυναίκες κυρίως γύρω από από τη γυναίκα - χρήστη, την οικογένειά της, τις ιδιαιτερότητες των γυναικών στην χρήση, τον κοινωνικό στιγματισμό. Πολύτιμες πληροφορίες θα δοθούν επίσης για τους τρόπους πρόληψης της χρήσης ουσιών και της θεραπείας - απεξάρτησης. Καλεσμένη της εκπομπής θα είναι και γνωστή δημοσιογράφος της ΕΡΤ και φίλη της ΣΤΡΟΦΗΣ, Μαριλένα Κατσίμη.
Την Κυριακή 29/1 από το μικρόφωνο του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ στη ζώνη «Πρώτο στην Κοινωνία», ο Άκης Έβενης, ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Ελληνικής ραδιοφωνίας επιστρέφει στο σπίτι του στην ΕΡΤ, από την θρυλική εκπομπή του Στούντιο 344 στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ όπου αυτή την περίοδο κλείνει έναν χρόνο φιλοξενίας της στην ΕΡΤ. Με αφορμή τα «ραδιοφωνικά γενέθλια της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ», η εκπομπή θα φιλοξενήσει τη σύντομη παρέμβαση του Διονύση Τσακνή, του σημαντικού δημιουργού και Πρόεδρου της ΕΡΤ. Συντονιστείτε μαζί μας στις 3μμ!
Αυτή την Κυριακή από τα μικρόφωνα του Α’ Πρόγραμμα της ΕΡΤ στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ, ο καλεσμένος μας Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ένας πολύμορφος και πολυσχιδής καλλιτέχνης, θα συνευρεθεί σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την ομάδα ραδιοφώνου της ΣΤΡΟΦΗΣ. Μια συζήτηση που θα προσπαθήσει σε μια ώρα να ακουμπήσει την αυλή των θαυμάτων του θεάτρου, ένα απωθημένο αρχαιολόγου, το Λύκειο της Επιδαύρου και το άνοιγμα σε μια κοινωνία που ψάχνεται και ψάχνει. Μια εκπομπή που θα σας μείνει αξέχαστη! Συντονιστείτε μαζί μας στις 3μμ!
Αποφοίτηση για μένα σημαίνει.... Με αυτό το σημαντικό θέμα η εκπομπή " Επί τόπου ΣΤΡΟΦΗ" που ήταν αφιερωμένη στις Αποφοιτήσεις ΚΕΘΕΑ, έδωσε την ευκαιρία να μοιραστούν λόγια ψυχής όλες οι πλευρές που συναντιούνται όταν από τη χρήση γίνεται η "στροφή" στην καθαρή ζωή. Το προσωπικό, οι άνθρωποι που παίρνουν την απόφαση να ζητήσουν βοήθεια και οι οικογένειές τους. Μοιραζόμαστε μαζί σας όλα τα μηνύματα που μας έστειλαν οι Απόφοιτοι των Θεραπευτικών Προγραμμάτων γιατί η αξία αυτών που έζησαν αυτή τη διαδρομή είναι η και η απόδειξη ότι στην απεξάρτηση Μπορείς αλλά όχι μόνος!
Την Κυριακή 18/12 στις 3μμ, από τις συχνότητες του Πρώτου Προγράμματα της ΕΡΑ θα μεταδοθεί η ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ, αφιερωμένη στην τελετή «Αποφοίτηση ΚΕΘΕΑ 2016» που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στο Κολλέγιο Αθηνών - Ψυχικού. Πρόκειται για μια γιορτή που η διαδρομή 137 ανθρώπων, που έχουν ζητήσει βοήθεια για απεξάρτηση στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ σε όλη την χώρα, έχει ολοκληρωθεί, μετά από μεγάλη και επίπονη προσωπική και συλλογική προσπάθεια. Η ρ/φ εκπομπή συντονισμένη στο κλίμα των αποφοιτήσεων, θα περιέχει μηνύματα των εν δυνάμει αποφοίτων των θεραπευτικών προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ, τηλεφωνικές συνεντεύξεις με το προσωπικό θεραπείας της ΣΤΡΟΦΗΣ, με τους γονείς και με τους εν δυνάμει απόφοιτους του προγράμματος. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας κι αυτή την Κυριακή!
Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία που τα λέμε με τον ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ, τον σημαντικό τραγουδοποιό, που έχοντας καταρρίψει τα σύνορα ανάμεσα στις μουσικές που έχει διδαχτεί και αυτές που έχει αγαπήσει, καταφέρνει με το δικό του μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει με την αλήθεια του. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ την Κυριακή 09/10 στις 3μμ, γιατί αυτή η εκπομπή σαν απλό τραγούδι θα σας ταξιδέψει πάνω στο «βιαστικό πουλί του Νότου», εκεί που ο χειμώνας δεν θα’ ρθει!
Η Ομάδα Ραδιοφώνου των παιδιών της ΣΤΡΟΦΗΣ την Κυριακή 06 Νοεμβρίου στην ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ που μεταδίδεται ζωντανά από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, θα σκιαγραφήσει το πορτραίτο ενός πρωταθλητή-αγωνιστή που ξεπέρασε τον εαυτό του γιατί πίστεψε στις δυνάμεις του και πάλεψε πολύ για να φτάσει ψηλά από πολύ μικρή ηλικία. Πρόκειται για τον ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, πρωταθλητής της κολύμβησης, ο «ευπατρίδης του αθλητισμού»! Συντονιστείτε λοιπόν μαζί μας στις 3μμ για να γνωρίσουμε από κοντά αυτόν τον σπουδαίο πρωταθλητή που μας έδωσε και εξακολουθεί να δίνει μαθήματα ευγένειας και ήθους.
 
1 2 3 4
 
Εκπομπές
 
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ακούστε την Μ. Δευτέρα και ώρα 15.00 σε επανάληψη) την εκπομπή «ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ <<ΜΑΖΙ>> ΣΤΟ WEB RADIO STROFΙ»
Χάρης Γιουλάτος - Keeps Dreaming
Κώστας Κωσταντάτος -Εν Καρδία της Ζωής η Μουσική!
Η "καθαρή" κουζίνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Όταν η Μουσική σου δίνει τη δύναμη να αντιπαλέψεις το σκοτάδι!
Αποσπάσματα από την ρ/φ εκπομπή «Αφιέρωμα στα 31 Χρόνια του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ - 31 χρόνια δράσης και δράσεων!
Ευγενία Φακίνου- Απογευματινή Ακρόαση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ –Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει άραγε ποτέ;
Γιώργος Τρανταλίδης- Όταν η Μουσική ένα Φως ακολουθεί!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - Κι ένας Ήλιος λαμπερός στα ερτζιανά προβάλλει!
"Σοφία Βγενοπούλου - Όσο μπορείς!"
Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή!
Συνέντευξη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στο Ionian Radio.gr με τον Δημήτρη Τετράδη
Συνέντευξη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στο Ionian Radio.gr με τον Δημήτρη Τετράδη
Κατασκήνωση της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στη Ζάκυνθο τον Ιούλιο του 2011
Κατασκήνωση της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στη Ζάκυνθο τον Ιούλιο του 2011
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr