Αρχική Σελίδα : Ραδιόφωνο : ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στην ΕΡΑ : Εκπομπές
Εκπομπές
1 2 3 4
Η ρ/φ εκπομπή της Κυριακής 17/6 είναι αφιερωμένη στον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος με καλεσμένη της εκπομπής την κυρία Δήμητρα Μπουσίου. Πνευμονολόγος στο επάγγελμα μα και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, έχει αφιερώσει τη συγγραφική δουλειά της στην πρόληψη και τη διακοπή του καπνίσματος στην παιδική και εφηβική ηλικία. Η Δήμητρα Μπουσίου θα συνομιλήσει με τα παιδιά της ομάδας ραδιοφώνου της ΣΤΡΟΦΗΣ για τις εξαρτήσεις, τις βλαβερές συνήθειες και συμπεριφορές απλά, κατανοητά, μια και η έξη του καπνίσματος και των ναρκωτικών έχουν κοινά χαρακτηριστικά και τα μονοπάτια της απεξάρτησης συναντώνται στο σταυροδρόμι των επιλογών μας. Σίγουρα έχετε ακούσει αρκετές εκπομπές για το κάπνισμα όμως πιστέψτε μας καμιά δεν είναι σαν κι αυτή! Μην τη χάσετε!
Η εκπομπή στις 20/5 της Ομάδας Ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι αφιερωμένη στην Οικογένεια, με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οικογένειας στις 15 Μαΐου. Προσκεκλημένος για την επετειακή αυτή εκπομπή είναι ο Διονύσης Σακκάς, ένας εκλεκτός καλεσμένος, διακεκριμένος επιστήμονας, με μια μακρά εμπειρία επιστημονική αλλά και βιωματική. Ένας σημαντικός άνθρωπος και για το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, καθώς στην διαδρομή του ένας δικός του σταθμός ήταν και η δουλειά με τις οικογένειες στο Πρόγραμμα Οικογένειας, ως συνεργάτης, στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του. Συντονιστείτε σε μια εκπομπή στο πηδάλιο της οποίας είναι ο Διονύσης Σακκάς που θα μας καθοδηγήσει με γνώση, νοιάξιμο και ασφάλεια στην οικογενειακή γαλήνη! Μια εκπομπή που μας αφορά όλους, μικρούς και μεγάλους!
Ο Προσκοπισμός έχοντας συμπληρώσει το 2007 εκατό χρόνια ενεργούς παρουσίας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο σε όλο τον κόσμο, συντονίζει σε αυτή την εκπομπή, Κυριακή 25 Μαρτίου, το βήμα του με την 30χρονη πορεία της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ, ξεδιπλώνοντας μέσα από τη συζήτηση με τον κ. Μητρομάρα, Έφορο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, τις κοινές αρχές και ιδανικά που εμπνέουν και πλαισιώνουν το έργο τους. Συντονιστείτε μαζί μας στις 3μμ, στους δέκτες του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ (91,6 & 105,8 fm) για μια εκπομπή που θα γράψει σελίδα φωτεινή στων ερτζιανών τη βίβλο!
H σημερινή καλεσμένη μας αυτή την Κυριακή 22 Απριλίου, στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είναι η Γωγώ Ατζολετάκη, ένας πολυτάλαντος άνθρωπος, με την πορεία ζωής της να διαγράφει ένα φωτεινό μονοπάτι επιτυχιών αλλά και ουσιαστικής προσφοράς στην κοινωνία! Στην εκπομπή με την ομάδα ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα μιλήσουν για το "Ζήτα" της Ζωής, τη χρήση, την απεξάρτηση αλλά και για το θέατρο στο ραδιόφωνο, τη νοσταλγία της επιστροφής στα γνώριμα στούντιο της ΕΡΤ, τις αναμνήσεις και τα σχέδια τα μελλοντικά.
Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ως ένας από τους πιο πετυχημένους νέους στιχουργούς στην Ελληνική μουσική σκηνή είναι ο καλεσμένος αυτή την Κυριακή 25/2 της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στις 3μμ στο στούντιο του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ. Η ομάδα ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του Προγράμματος αλλά και σε απόφοιτους του, να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της χρήσης ουσιών, κυρίως στην εφηβεία, και της ευκαιρίας που ένας άνθρωπος μπορεί να έχει για να κάνει τη στροφή σε μία ζωή με νόημα και χωρίς εξαρτήσεις. Σε τούτη εδώ την εκπομπή λοιπόν με τους στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου θα «ανάψουμε προβολέα» με τους στίχους του για να ανακαλύψουμε την ομορφιά στην Αθήνας και να στείλουμε σήματα, όχι καπνού αλλά ραδιοφωνικά σε όλους εσάς που θα μας συντροφέψετε στο καθιερωμένο μας Ραντεβού! Μια εκπομπή πραγματικό στολίδι γεμάτη μουσική και στίχους του Γεράσιμου γεμάτους νόημα. Σας περιμένουμε!
H ρ/φ εκπομπή της Κυριακής 17/12 είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών, με καλεσμένους τον Δημήτρη Γιαννάτο, Υπεύθυνο της Μονάδας του ΚΕΘΕΑ MOSAIC - Διαπολιτισμικό Μεταβατικό Πρόγραμμα Ημερήσιας Φροντίδας του ΚΕΘΕΑ και τον Αντώνη Αντωνίου, Συντονιστή του Κέντρου Υποστήριξης Νέων της ΑΡΣΙΣ σε τηλεφωνική παρέμβαση. Πρωταγωνιστές της εκπομπής και αυτοί που βιώνουν τι σημαίνει μετανάστευση, ξεριζωμός, και καταθέτουν στην εκπομπή αυτή την αλήθεια τους.
Την Κυριακή 11/6 στις 3μμ, μέσα από τους δέκτες του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ θα ακούσουμε το Νίκο Τουλιάτο προσκεκλημένο της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ να συνομιλεί με τα παιδιά για την δεύτερη επί σειρά συνεργασία του ΚΕΘΕΑ με τη ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ του Ιδρύματος Ωνάση, (19 -22/6) που πλαισιώνεται από μια πλειάδα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή των Προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ και φίλων καλλιτεχνών. Στην εκπομπή αυτή, εκτός του Νίκου Τουλιάτου, με τηλεφωνικές παρεμβάσεις θα συμμετέχουν και άλλοι καλλιτέχνες συντελεστές του πολιτιστικού γεγονότος. Πρόκειται γα μια εκπομπή γεμάτη μουσική, χαμόγελα αισιοδοξία, θετικά μηνύματα και μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους εσάς για την Γιορτή της απεξartησης στη ΣΤΕΓΗ!
1 2 3 4
 
Εκπομπές
 
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ακούστε την Μ. Δευτέρα και ώρα 15.00 σε επανάληψη) την εκπομπή «ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ <<ΜΑΖΙ>> ΣΤΟ WEB RADIO STROFΙ»
Χάρης Γιουλάτος - Keeps Dreaming
Κώστας Κωσταντάτος -Εν Καρδία της Ζωής η Μουσική!
Η "καθαρή" κουζίνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Όταν η Μουσική σου δίνει τη δύναμη να αντιπαλέψεις το σκοτάδι!
Αποσπάσματα από την ρ/φ εκπομπή «Αφιέρωμα στα 31 Χρόνια του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ - 31 χρόνια δράσης και δράσεων!
Ευγενία Φακίνου- Απογευματινή Ακρόαση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ –Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει άραγε ποτέ;
Γιώργος Τρανταλίδης- Όταν η Μουσική ένα Φως ακολουθεί!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - Κι ένας Ήλιος λαμπερός στα ερτζιανά προβάλλει!
"Σοφία Βγενοπούλου - Όσο μπορείς!"
Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή!
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στις 16/9/12 με τον ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ & τον ΣΑΚΗ ΚΩΣΤΑΡΗ, Πρωταθλητής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Παραολυμπιακών Αγώνων στο β' πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στις 16/9/12 με τον ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ & τον ΣΑΚΗ ΚΩΣΤΑΡΗ, Πρωταθλητής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Παραολυμπιακών Αγώνων στο β' πρόγραμμα της ΕΡΤ.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr