Αρχική Σελίδα : Ραδιόφωνο : ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στην ΕΡΑ : Εκπομπές
Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή!

 

 

                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
6 Δεκεμβρίου 2018

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 3μμ

“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ


Ρίχνοντας Φως στην Σκοτεινή Πλευρά της Πόλης

Αλήθεια, πόσοι άνθρωποι, πόσες ιδέες, πόση θετική ενέργεια και φως μπορούν να χωρέσουν σε ένα ραδιοφωνικό στούντιο για να μιλήσουν για μια βραδιά που φιλοδοξεί να μας φέρει κοντά με το μήνυμα “Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη ζωή”.

Μια εκπομπή ανοιχτό  κάλεσμα σε όλους για μια μεγάλη γιορτή στην οδό  Χέϋδεν, ναι εκεί δίπλα στο πολύπαθο Πεδίο του Άρεως, μια όμορφη γειτονιά που ξαναμπαίνει  στους κανονικούς της ρυθμούς.

Μια κοινωνική δράση με πολλή μουσική από  γνωστούς καλλιτέχνες και μπάντες, τη χορωδία και τη  συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, προβολές βίντεο και φωτογραφιών, street paintings, εικαστικά εργαστήρια και πολλά άλλα . Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με τη μπάντα των εφήβων του  και με την Γιώτα Νέγκα μαζί τους,  θα δώσει το μήνυμα για την αξία της “καθαρής ζωής".

Στη δράση αυτή  συμμετέχει και το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, όπου με προγράμματα άμεσης πρόσβασης  για την υποστήριξη εξαρτημένων  ατόμων στο δρόμο, δραστηριοποιείται συστηματικά και στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως.

Σε αυτή την κοινωνική δράση αφιερώνουμε την εκπομπή αυτής της Κυριακής. Μαζί με την ομάδα ραδιοφώνου θα  βρίσκονται στο στούντιο του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ,  οι  εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Κατοίκων του Πεδίου του Άρεως, Χριστίνα Πηγάκη και Στέλλα Χρηστίδου, γονείς του Συλλόγου  Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ο  συνθέτης Μάριος Στρόφαλης,  και  ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης,  για να μιλήσουν για αυτή τη ξεχωριστή βραδιά.

Γιατί με τη βραδιά αυτή σβήνουμε το μαύρο του αδιέξοδου, της εξάρτησης, της χρήσης των ναρκωτικών και ξαναζωγραφίζουμε μια γειτονιά με τα χρώματα της ελπίδας, της χαράς και της αλληλεγγύης.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης μέσα από μια  εκπομπή που κάνει μια “ Επί  τόπου Στροφή “ σε μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις!

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, από  τις 4μμ το απόγευμα, θα είμαστε στη γειτονιά της Χέϋδεν για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και περιμένοντας τα Χριστούγεννα  να φωτίσουμε όλοι μαζί την σκοτεινή πλευρά της πόλης μας, με την ευχή κάτι καινούργιο να γεννηθεί!

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Bookmark and Share
Εκπομπές
 
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ακούστε την Μ. Δευτέρα και ώρα 15.00 σε επανάληψη) την εκπομπή «ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ <<ΜΑΖΙ>> ΣΤΟ WEB RADIO STROFΙ»
Χάρης Γιουλάτος - Keeps Dreaming
Κώστας Κωσταντάτος -Εν Καρδία της Ζωής η Μουσική!
Η "καθαρή" κουζίνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Όταν η Μουσική σου δίνει τη δύναμη να αντιπαλέψεις το σκοτάδι!
Αποσπάσματα από την ρ/φ εκπομπή «Αφιέρωμα στα 31 Χρόνια του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ - 31 χρόνια δράσης και δράσεων!
Ευγενία Φακίνου- Απογευματινή Ακρόαση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ –Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει άραγε ποτέ;
Γιώργος Τρανταλίδης- Όταν η Μουσική ένα Φως ακολουθεί!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - Κι ένας Ήλιος λαμπερός στα ερτζιανά προβάλλει!
"Σοφία Βγενοπούλου - Όσο μπορείς!"
Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή!

"Play that funky music"
Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών και της ομάδας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Δίωξης Ναρκωτικών και της ομάδας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr