Αρχική Σελίδα : Ραδιόφωνο : ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στην ΕΡΑ : Εκπομπές
Η μαγεία της μουσικής με την Tζωρτζίνα Καραχάλιου την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στην “Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Ένα πλατύ χαμόγελο, δυο φωτεινά μάτια χαμογελαστά κι αυτά, μια φωνή υπέροχη μοναδική, μια ζεστή και ανοιχτόκαρδη κοπέλα. Αυτή είναι η Τζωρτζίνα Καραχάλιου η καλεσμένη της «Επί Τόπου Στροφή» αυτής της εβδομάδας.

Θα είναι μαζί με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ για μία ολόκληρη ώρα για να μιλήσουν για τη μαγεία της μουσικής, της επικοινωνίας, και την εμπειρία της σχέσης της με το Πρόγραμμα καθώς τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει και εκείνη στον κύκλο των ανθρώπων που προσφέρουν και υποστηρίζουν το έργο του.

Έχοντας έναν χαρακτήρα αυθόρμητο, ανοιχτό στους ανθρώπους σταχυολογεί τα καλά της ζωής και αφήνει πίσω της κακές στιγμές και εμπειρίες.Γιατί πιστεύει πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε το άσχημο που έρχεται στη ζωή και να εκτιμάμε τα όμορφα που μας συμβαίνουν.

Ένας θετικός, αισιόδοξος άνθρωπος προικισμένος με μια υπέροχη φωνή που θα μας απογειώσει με τα τραγούδια, τη  μουσική της και τα όμορφα γεμάτα αγάπη λόγια της. Κάτι που έκανε και ως μουσική συνοδοιπόρος της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ,  στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,  ενισχύοντας το μήνυμα των εκδηλώσεων κατά των εξαρτήσεων «Νικώντας την εξάρτηση- Κερδίζοντας τη ζωή».

Για τον αγώνα αυτό που είναι καθημερινός στα Προγράμματα Απεξάρτησης αλλά και για τη σύνδεση μας με την Πανεπιστημιακή Κοινότητα, η οποία πήρε μορφή στο διήμερο των εκδηλώσεων  του Α.Π.Θ. (18&19 Οκτωβρίου), θα μας μιλήσει η Καθηγήτρια Ποινικού Δικαίου και Πρόεδρος της Διεπιστημονικής Επιτροπής Μελέτης Προτάσεων για την Αντιμετώπιση των Ναρκωτικών, Ε.Συμεωνίδου-Καστανίδου.

Εσείς θα χάσετε αυτήν την εκπομπή;

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.grwww.facebook.com/ketheastrofi

 

Bookmark and Share
Εκπομπές
 
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ακούστε την Μ. Δευτέρα και ώρα 15.00 σε επανάληψη) την εκπομπή «ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ <<ΜΑΖΙ>> ΣΤΟ WEB RADIO STROFΙ»
Χάρης Γιουλάτος - Keeps Dreaming
Κώστας Κωσταντάτος -Εν Καρδία της Ζωής η Μουσική!
Η "καθαρή" κουζίνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Όταν η Μουσική σου δίνει τη δύναμη να αντιπαλέψεις το σκοτάδι!
Αποσπάσματα από την ρ/φ εκπομπή «Αφιέρωμα στα 31 Χρόνια του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ - 31 χρόνια δράσης και δράσεων!
Ευγενία Φακίνου- Απογευματινή Ακρόαση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ –Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει άραγε ποτέ;
Γιώργος Τρανταλίδης- Όταν η Μουσική ένα Φως ακολουθεί!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - Κι ένας Ήλιος λαμπερός στα ερτζιανά προβάλλει!
"Σοφία Βγενοπούλου - Όσο μπορείς!"
Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή!
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Ομάδα φωτογραφίας
Ομάδα φωτογραφίας
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr