Αρχική Σελίδα : Ραδιόφωνο : ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στην ΕΡΑ : Εκπομπές
Η ΝΑΤΑΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ μοιράζεται τοπία φωτεινά με τη ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ στην ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

30 Νοεμβρίου 2016

Κυριακή 04 Δεκεμβρίου  2016, στις 3μμ

“Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ 

Η ΝΑΤΑΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ μοιράζεται τοπία φωτεινά με τη ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ

Προσεγγίζει τα μεγαλύτερα θεατρικά κείμενα του παγκόσμιου ρεπερτορίου με ένα τρόπο που ενώ σέβεται το κείμενο και το πνεύμα των μεγάλων συγγραφέων καταφέρνει να τα παρουσιάζει με έναν τρόπο δικό της, ξεχωριστό, ολόφρεσκο και ολοκαίνουργιο καθοδηγώντας με μοναδική μαεστρία τους ηθοποιούς, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς.

Μιλάμε φυσικά για τη νεαρή στην ηλικία, μεγάλη όμως σε ταλέντο σκηνοθέτη ΝΑΤΑΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ, που έχει καταφέρει να βάλει την προσωπική της ξεχωριστή σφραγίδα στις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του ελληνικού θεάτρου.

Από την Αντιγόνη μέχρι τους Αδελφούς Καραμάζοφ, τον Γκοντό, τα θεατρικά εργαστήρια, η λεπτή, φαινομενικά εύθραυστη και χαμογελαστή ΝΑΤΑΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ κρύβει μέσα της μια ήρεμη φωτεινή δύναμη που θα διοχετεύσει για μια ώρα στα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ αλλά και σε όλους τους ακροατές της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗΣ.

Μια ώρα που θα μοιραστεί με την χαρισματική ηθοποιό ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ που έχει χαρίσει στο θεατρόφιλο κοινό μοναδικές ανεπανάληπτες ερμηνείες πολλές απ΄τις οποίες κάτω από την σκηνοθετική μπαγκέτα της Νατάσας.

Μια συζήτηση σταθμός με δυο εξαιρετικές νέες δημιουργούς που θα μιλήσουν με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ για αγώνες προσωπικούς και συλλογικούς, για ξεριζωμούς, για την γλυκιά καταπίεση, για σιωπές και εσωτερικές κραυγές.

Και φυσικά μια συζήτηση αφιερωμένη στην επερχόμενη γιορτή Αποφοιτήσεων  ΚΕΘΕΑ 2016, στη διοργάνωση της οποίας η Νατάσσα Τριανταφύλλη συμμετέχει από καρδιάς, ως εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. 

Συντονιστείτε λοιπόν στο Α΄Πρόγραμμα της ΕΡΤ στις 3μμ αι φωτίστε το Κυριακάτικό σας απόγευμα !Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: www.kethea-strofi.gr, www.facebook.com/ketheastrofi

Bookmark and Share
Εκπομπές
 
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ακούστε την Μ. Δευτέρα και ώρα 15.00 σε επανάληψη) την εκπομπή «ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ <<ΜΑΖΙ>> ΣΤΟ WEB RADIO STROFΙ»
Χάρης Γιουλάτος - Keeps Dreaming
Κώστας Κωσταντάτος -Εν Καρδία της Ζωής η Μουσική!
Η "καθαρή" κουζίνα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ
Όταν η Μουσική σου δίνει τη δύναμη να αντιπαλέψεις το σκοτάδι!
Αποσπάσματα από την ρ/φ εκπομπή «Αφιέρωμα στα 31 Χρόνια του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ»
ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ - 31 χρόνια δράσης και δράσεων!
Ευγενία Φακίνου- Απογευματινή Ακρόαση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ –Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει άραγε ποτέ;
Γιώργος Τρανταλίδης- Όταν η Μουσική ένα Φως ακολουθεί!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ - Κι ένας Ήλιος λαμπερός στα ερτζιανά προβάλλει!
"Σοφία Βγενοπούλου - Όσο μπορείς!"
Ανοίγουμε τη γειτονιά μας στη Ζωή!
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στις 16/9/12 με τον ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ & τον ΣΑΚΗ ΚΩΣΤΑΡΗ, Πρωταθλητής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Παραολυμπιακών Αγώνων στο β' πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στις 16/9/12 με τον ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ & τον ΣΑΚΗ ΚΩΣΤΑΡΗ, Πρωταθλητής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Παραολυμπιακών Αγώνων στο β' πρόγραμμα της ΕΡΤ.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr