Αρχική Σελίδα : Συναναστροφή με τη Κοινωνία
Κοινωνικές παρεμβάσεις του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για το έτος 2014

Στο πλαίσιο της προηγούμενης χρονιάς μεγάλο έργο έχει συντελεστεί στο επίπεδο προβολής και επικοινωνίας του προγράμματος με συστηματικές ενέργειες δικτύωσης σε σχολεία, σε μονάδες υγείας, κοινωνικούς φορείς, ενέργειες δικτύωσης με το δικαστικό – σωφρονιστικό σύστημα, αλλά και με τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ.

Συγκεκριμένα για το έτος 2014 στο πλαίσιο της κοινωνικής δικτύωσης του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις ενημέρωσης σε σχολεία μέσω των ΕΛΜΕ, των Συλλόγων Γονέων και τις Ενώσεις Γονέων.

Όσον αφορά τις παρεμβάσεις ενημέρωσης σε σχολεία, όλη την χρονιά πραγματοποιήθηκαν οχτώ, ώς εξής: Λύκειο Παπάγου – Χολαργού, Λύκειο Λυκόβρυσης, 4ο Λύκειο Πετρούπολης, ΕΠΑΛ Γαλατσίου, 3ο ΓΕΛ Αιγάλεω, Γενικό Λύκειο Πεύκης. Επιπλέον, συμμετείχαμε στην ανοιχτή εκδήλωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων 7ου Διαμερίσματος Αθήνας, στα 41ο &42ο Δημοτικά Σχολεία με θέμα: «Λέμε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά. Απαντάμε στα αδιέξοδα με τους αγώνες μας, την αλληλεγγύη μας, τον πολιτισμό μας».
 
Όσον αφορά τις ενέργειες δικτύωσης με μονάδες υγείας και  άλλους φορείς, πραγματοποιήθηκαν εννέα οργανωμένες δράσεις ενημέρωσης σε επαγγελματίες υγείας και αντίστοιχες σχολές, που περιγράφονται  ως εξής:κοινωνικοί λειτουργοί της Παιδόπολης Αγ. Βαρβάρα στη Νέα Σμύρνη, ένωση φαρμακοποιών Δήμου Πετρούπολης, επαγγελματίες ψυχικής υγείας από το Χαμόγελο του Παιδιού, οι νέοι-φιλοξενούμενοι στη Στέγη Νέων Περισσού, οι επαγγελματίες της κλινικής Λυράκου για την απώτερη συνεργασία σε επίπεδο παραπομπών, οι επαγγελματίες, ιατροί – νοσηλευτικό προσωπικό, στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, οι επαγγελματίες του Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας, οι φοιτητές Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας, οι φοιτητές ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιπλέον,  αποστάλθηκε/διανεμήθηκε έντυπο υλικό του προγράμματος ως εξής:
Αποστολή έντυπου υλικού στο Κέντρο Βοήθειας ΟΚΑΝΑ, σε εξήντα υπηρεσίες και νοσοκομεία της Αττικής. Ευαισθητοποίηση κοινής γνώμης και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε στέκια στις περιοχές Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι και  σε internetcafé στην περιοχή της Αθήνας και του Δήμου Αχαρνών.
 
Καθόλη τη διάρκεια του έτους υπήρξε συμμετοχή στις συναντήσεις του δικτύου ΔΙΣΥΝ.
 
Σχετικά με τις ενέργειες δικτύωσης που πραγματοποιήθηκαν με το Δικαστικό – Σωφρονιστικό Σύστημα, είναι οι εξής:
  • Επίσκεψη της κυρίας Ευγενίας Σταθουλοπούλου, Εισαγγελέα Ανηλίκων στα Δικαστήρια Αθήνας, στην θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ
  • Ραδιοφωνική εκπομπή με την κυρία Μαρίνα Μπούκη, Δ/ντρια του ΕΚΚΝΑ στο webradiostrofi
  • Επίσκεψη στην Εισαγγελία Κορίνθου και στις φυλακές ανηλίκων Κορίνθου
 
Όσον αφορά τις ενέργειες δικτύωσης που πραγματοποιήθηκαν με προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, περιγράφονται ως ακολούθως:
  • Επίσκεψη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στο ηχοστούντιο του προγράμματος για την παρακολούθηση της πρόβας της μουσικής μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ
  • Υποστήριξη δράσεων του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με τη ΜΠΑΝΤΑ της ΣΤΡΟΦΗΣ και των εθελοντών του Προγράμματος Γιώτα Νέγκα και Στάθη Δρογώση,  στα καταστήματα κράτησης ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΑΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
  • Συμμετοχή στην ολοήμερη εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στο Πεδίον του Άρεως για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών
  • Συμμετοχή της ΜΠΑΝΤΑΣ της ΣΤΡΟΦΗΣ στις 18/6/14 στα γενέθλια του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στο Βόλο
 
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, συμμετείχε με τη ΜΠΑΝΤΑ της ΣΤΡΟΦΗΣ σε είκοσι συναυλίες, εντός και εκτός Αττικής, σε δυο  ανοιχτές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή του Συλλόγου Οικογένειας,  μια ανοιχτή συζήτηση στο Ίδρυμα Κακογιάννη και δυο ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Συνοπτικά, οι δράσεις που συμμετείχαμε είναι οι εξής:
23 &  24/1/14 Ανοιχτή εκδήλωση ευαισθητοποίησης και διοργάνωση συναυλίας στην Κόρινθο σε συνεργασία με τον ΔήμοΚορινθίων και το Κέντρο Πρόληψης  ΔΙΟΛΚΟΣ.
8/2/14 Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης με τη συμμετοχή του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο streetparty του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο για τα 8 χρόνια λειτουργίας στον αέρα, στη γειτονιά του Ψυρρή.
27/2/14 Συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στην Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις Γυναικείες Φυλακές του Ελεώνα Θήβαςμε τη φιλική συμμετοχή της Γιώτας Νέγκα & του Στάθη Δρογώση.
8/3/14 Διεξαγωγή φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου 11x11 μεταξύ των ομάδων του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και του Αθλητικού Τμήματος του NewYorkCollege στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγ. Κοσμά στο Ελληνικό.
27/3/14  Συμμετοχή του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ σε ανοιχτή συζήτηση με τον Κώστα Αρβανίτη στο Ίδρυμα Κακογιάννη με θέμα: "Χρήση και Εξαρτήσεις στο Σχολείο - Δράσεις και Παρεμβάσεις". Διοργάνωση εκδήλωσης: Το ΚΟΚΚΙΝΟ, η Ομάδα Παιδείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Α΄Αθήνας και το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη.
8/4/14 Συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στο εκπαιδευτικό ίδρυμα «ΘΕΟΜΗΤΩΡ»
10/4/14 4ο Λύκειο Πετρούπολης. Συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ
11/4/14 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου / EuropeanSchoolRadio στα Καλάβρυτα. Συναυλία της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ και παρουσίαση της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.
29/4/14 Συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στην Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού.
5/5/14 Γενικό Λύκειο Ψυχικού, συνάντηση ενημέρωσης και συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ.
10/5/14 Νύχτα Μουσείων στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας με τη «μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ», το εργαστήρι του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ενημερωτικό περίπτερο.
13/5/14 Συμμετοχή της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ σε συναυλία με το συγκρότημα Encardia στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων που διοργάνωσαν οι θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ, το δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του ρ/σ 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για τους Γιατρούς του Κόσμου.
22/5/14 Συναυλία στο NewYorkCollege με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ.
24/5/14 Ποδοσφαιρικός αγώνας με την ομάδα ποδοσφαίρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας του Αγ. Κοσμά
18/6/14 Συμμετοχή της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ στα γενέθλια του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ στο Βόλο
21/6/14 Συναυλία της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ στην Κόρινθο σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών
24/6/14 Συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στο Θέατρο Πέτρας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας που διοργάνωσε ο Δήμος Πετρούπολης με τη συμμετοχή μαθητικών νεανικών σχημάτων από σχολεία του Δήμου.
26/6/14 Συμμετοχή με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ, το εικαστικό εργαστήρι του Συλλόγου Οικογένειας και με Έκθεση Φωτογραφίας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, στο Πεδίον του Άρεως.
17/7/14 Συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στη Ζάκυνθο σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουλικάδου (ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ). Παράλληλα δόθηκαν συνεντεύξεις στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του νησιού και λειτούργησε περίπτερο ενημέρωσης στο τουριστικό περίπτερο Ζακύνθου.
13/9/14 Συμμετοχή με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ σε εκδήλωση του Στεκιού Αλληλεγγύης Παλλήνης.
25/9/14  Συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στην πλατεία Αγ. Ιωάννου στην Αγ. Παρασκευή με τη φιλική συμμετοχή της Γιώτας Νέγκα, στο πλαίσιο ολοκληρωμένης παρέμβασης πρόληψηςτουΚέντρου Πρόληψης ΑΡΓΩ του Δήμου Χολαργού – Παπάγου.
28/9/14, 12η γιορτή Εθελοντισμού στο Θησείο,με τη συμμετοχή του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.
18 & 19/10/14 Συμμετοχή με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ και τον Στάθη Δρογώση σε ανοιχτή εκδήλωση της  Κίνησης πολιτών για το Πεδίο του Άρεως και άλλων φορέων, συλλογικοτήτων και θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ, για την αξιοποίηση προς όφελος των πολιτών των δημόσιων χώρων.
3 & 4/12/14 Διήμερο εκδηλώσεων στην Λευκίμμη Κέρκυρας (συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ και ενημέρωση σε κατοίκους της περιοχής) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Κέρκυρας
 
Παράλληλα, μέσα στο έτος έγιναν ενέργειες για την επανασύνδεση των μελών του προγράμματος με την β΄θμια εκπαίδευση, με συναντήσεις με τους Διευθυντές του 67ου λυκείου Αθήνας και του 19ου γυμνασίου Αθήνας καθώς και με την Υπεύθυνη της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας.
 
Επίσης, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μελών της  Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ πραγματοποιήθηκε ενημερωτικό σεμινάριο από εκπρόσωπο του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας.
 
 
Σε επίπεδο συνεντεύξεων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, πραγματοποιήθηκαν έξι, που είναι οι εξής:

7/1/14  news 247.gr, συνέντευξη προσωπικού και  μελών του προγράμματος με τίτλο: «Μαθήματα ζωής από πρώην χρήστες: Από το σκοτάδι της ηρωίνης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ygeia/mathhmata_zwhs_apo_prwhn_xrhstes
apo_to_skotadi_ths_hrwinhs_sthn_tritovathmia_ekpaideysh.2583210.html

5/2/14 ExtraChannel για την εκπομπή “MagazinoLife”, συνέντευξη για τη λειτουργία και τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με πλάνα από τη μουσική μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ κατά τη διάρκεια πρόβας στο ηχοστούντιο του προγράμματος. Στις 15/3/14 έγινε η μετάδοση της συνέντευξης.

15/7/14 Συνέντευξη στο IonianRadio.gr με τον Δημήτρη Τετράδη δημοσιογράφο, ενόψει της συναυλίας στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου στις 17/7.
http://www.zantepress24.gr/index.php/frontpage/9416-nianradiogr

18/7/14 Συνέντευξη στο BRAVORADIO στη Ζάκυνθο με αφορμή τη συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου.
 
20/7/14 Συνέντευξη στο IonianChannel της Ζακύνθου για τη λειτουργία του Προγράμματος και για τις παρεμβάσεις μας στο νησί τα τελευταία 4 έτη
 
2/12/14 Συνέντευξη του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο Corfutv στο πλαίσιο παρέμβασης ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στις 3 &4/12/14 στην Λευκίμμη Κέρκυρας.
 
Όσον αφορά τις συνεντεύξεις στον ημερήσιο τύπο, πραγματοποιήθηκε μια, στην Εφημερίδα ΗΜΕΡΑ της Ζακύνθου  στις 18/7/14,  κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στη Ζάκυνθο. http://imerazante.gr/2014/07/18/85670
 
Όσον αφορά το Web- Radio Strofi, από τη Ζώνη της ΣΤΡΟΦΗΣ η ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ φιλοξένησε καλεσμένους από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, όπως επίσης φιλοξένησε καλεσμένους που είναι συνδεδεμένοι με κάποιου τύπου κοινωνική υπηρεσία, αναδεικνύοντας έτσι την κοινωνική προσφορά τους στην ευρύτερη κοινωνία.

Για την χρονιά που μας πέρασε οι καλεσμένοι της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ ήταν οι εξής:
10/2/14 Μαρίνα Μπούκη, Δ/ντρια στο ΕΚΚΝΑ
ρ/φ εκπομπή στο webradioStrofi στις 10/2/14 με θέμα : «Παραβατικότητα & Εγκλεισμός. Το δικαίωμα στην θεραπεία»
10/3/14  Στέλιος Μάϊνας : «Όταν τα φαινόμενα απατούν…»
14/3/14 Ραδιόφωνο- ηχοληψία: Γεφυρώνοντας την απόσταση προς την Επανένταξη και τη δημιουργική ζωή
12/5/14Encardia –  “Μια καρδιά που χτυπά δυνατά”
 
 
 
 
Από τη Δευτέρα 26/5 και για κάθε Δευτέρα, το ραδιοφωνικό τόξο του web-radiostrofi, ξεδίπλωσε νέες εκπομπές με καινούργια ραδιοφωνικά πρόσωπα και ποικίλη ύλη.
Οι εκπομπές που πραγματοποιήθηκαν ήταν οι εξής:
12/5/14 Εφήβων Γονείς ρ/φ εκπομπή από γονείς του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
2/6/14 Γιατροί του Κόσμου
23/6/14 Υπόγεια ρεύματα
13/10/14 Παβατζόγλου Αλέξανδρος
24/11/14Penny & the Swingin’ Cats
 
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς έγινε παραγωγή μηνυμάτων από την ομάδα ραδιοφώνου της ΣΤΡΟΦΗΣ που συνόδευσαν αρκετές από τις δράσεις που θέλαμε να δώσουμε μεγαλύτερη απήχηση, όπως ήταν η εκδήλωση για τη Νύχτα Μουσείων ’14, η συναυλία στη Ζάκυνθο, η συναυλία με την Κίνηση Πολιτών για το Πεδίο του Άρεως  η δράση της ομάδας ραδιοφώνου της ΣΤΡΟΦΗΣ όπου μεταδόθηκε από το Φεστιβάλ που διοργάνωσε το European School Radio στα Καλάβρυτα.
 
Η δημοσίευση των ηχητικών μηνυμάτων έγιναν κυρίως από τον ρ/φ σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 και τελευταία από τους διαδικτυακούς σταθμούς, metadeftero και ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, που αποτελούν και τις πιο πρόσφατες συνεργασίες του προγράμματος.
 
Τη χρονιά που μας πέρασε τα δυο τ/ο μηνύματα της ΣΤΡΟΦΗΣ (για τους έφηβους και τους γονείς) μεταδόθηκαν στα εξής τ/ο κανάλια: Antenna tv, Star, Mega, Skai, Mtv-Nikelodeon, Mad tv, Nerit, Ionian channel
 
Επιπλέον, σε συστηματική βάση δημοσιεύαμε τις δραστηριότητες του προγράμματος σε διάφορα blogs ενημερωτικού – κοινωνικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου. Διατίθεται λίστα με τις συνδέσεις των ιστοτόπων που προβάλλουν νέα μας.
 
Τέλος, για την ευρύτερη προβολή του προγράμματος την προηγούμενη χρονιά έγιναν οι ακόλουθες ενέργειες:
 
        Τοποθετήθηκαν αυτοκόλλητα διαφημιστικά στο 9θέσιο όχημα του προγράμματος
 
       Τοποθετήθηκε το bannerτου ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στους παρακάτω διαδικτυακούς χώρους :
IONIANCHANNEL, ZANTEPREES24.GR, ZANTEWEB, Σύλλογος Εθελοντών Δήμου Αργυρούπολης ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ, Το χαμογελάκι.

 

Bookmark and Share
Συναναστροφή με τη Κοινωνία
 
Παρέμβαση ενημέρωσης σε γονείς και εκπαιδευτικούς του 5ου ΓΕΛ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Κοινωνικές παρεμβάσεις του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για το έτος 2016
Κοινωνική παρέμβαση του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ σε σχολεία της Αθήνας
Κοινωνικές παρεμβάσεις του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για το έτος 2015
Παρέμβαση Ενημέρωσης στο Δήμο Αχαρνών
Κοινωνικές παρεμβάσεις του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για το έτος 2014
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο 4ο Λύκειο Πετρούπολης
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο Λύκειο Λυκόβρυσης
Ενημέρωση στην ΕΡΑΣΜΕΙΟ ΣΧΟΛΗ
Ενημέρωση στο Δήμο Αμαρουσίου
ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12ο Γυμνάσιο Αχαρνών στο Ολυμπιακό Χωριό
Λύκειο Αγ. Στεφάνου
Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου
Ντοκιμαντέρ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή
Ντοκιμαντέρ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή "Σημείο Art" της ΝΕΤ "Καθαρό Ραδιόφωνο"
25α Γενέθλια του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
25α Γενέθλια του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr