Αρχική Σελίδα : Είμαι Γονιός : Μαρτυρίες Γονέων
Αναζήτηση φίλων για ένα ταξίδι ελπίδας!

Αγαπητέ γονιέ,

εάν είσαι απελπισμένος γιατί το παιδί σου κάνει χρήση ναρκωτικών, εάν ζεις στο σκοτάδι και στον πανικό και δεν ξέρεις τί ακριβώς σου συμβαίνει, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ να χτυπήσεις την πόρτα μας, την πόρτα του προγράμματος οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Και εμείς είμαστε γονείς που έχουμε κάνει μια διαδρομή, που ήμασταν στη θέση που βρίσκεσαι εσύ τώρα, αλλά καταφέραμε με πολλή δουλειά να αλλάξουμε τη ζωή μας.
 
Έλα να μας βρεις, σε περιμένουμε σ’ ένα μέρος με πολύ κόσμο. Δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα του δέρματός σου, ούτε η θρησκεία σου, ούτε η γλώσσα σου. Μας ενδιαφέρεις ΕΣΥ. Μαζί θα κάνουμε μια ΣΤΡΟΦΗ στη Ζωή. Δεν σου υποσχόμαστε η διαδρομή αυτή να είναι εύκολη ή να περπατηθεί χωρίς πόνο, σου υποσχόμαστε όμως, εφόσον εσύ μας το επιτρέψεις, να μην ανοίξεις εύκολα την πόρτα να φύγεις. Εάν πέσεις, θα σε σηκώσουμε. Όταν μιλάς, θα σε ακούμε. Τα προβλήματά σου θα γίνουν και δικά μας.
 
Έλα, αξίζει να πάρεις αυτή την απόφαση. Σου υποσχόμαστε στο τέλος του ταξιδιού, τα δάκρυά σου, ο πόνος σου, θα έχουν γίνει δάκρυα χαράς, η ντροπή θα έχει γίνει περηφάνια, ο φόβος θα έχει μετατραπεί σε γαλήνη.
Φίλε, σε ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ γιατί και εγώ θέλω να μοιραστώ τις εμπειρίες που έχω πάρει από τον χώρο εδώ. Μπορώ και θέλω να σου προσφέρω λίγο από τον χρόνο μου, να σου χαρίσω ένα χαμόγελο, να σου πω δύο λόγια.
 
Σε περιμένω λοιπόν στη ΣΤΡΟΦΗ, στην οδό Φυλής 150 στον Άγ. Παντελεήμονα Αχαρνών. Τηλεφώνησε στο 210 8840862, και κάνε το πρώτο βήμα!
 
Αξίζει να το κάνεις! Το αξίζεις εσύ, η οικογένειά σου, το παιδί σου.
Φούλβια
Bookmark and Share
Μαρτυρίες Γονέων
 
"Ομάδα Αγκαλιάς" του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Αναζήτηση φίλων για ένα ταξίδι ελπίδας!
Σε σένα γονιέ μιλώ...
Το παιδί μου χρήστης ουσιών...; Αποκλείεται αυτό σε μένα...ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ
"Τώρα καταλαβαίνω πως έχω γιό.."
Ευθύνες Γονέα
Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ
Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ "Στην Κρίση απαντάμε με Αλληλεγγύη"
Ιστιοπλοϊκό Τριήμερο  Σεπτέμβριος 2010
Ιστιοπλοϊκό Τριήμερο Σεπτέμβριος 2010
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr